Info

Tervetuloa Kalliosaliin!

Kalliosalin noin 300m2 sali on palvellut kulttuuria jo vuodesta 1930 lähtien. Muun muassa elokuvateatterina sekä Ryhmäteatterin näyttämönä toiminut tila jatkaa arvokasta perinnettä lokakuusta 2021 alkaen. Tämä tila mahdollistaa juuri Sinun onnistuneen tapahtumasi toteutuksen! Palvelemme ammattitaidolla sekä ystävyydellä ja haluamme myös rakentaa yhteisöä, joka kokisi Kalliosalin omaksensa.

Tekninen laitteisto muotoutuu salin käytön mukaan – kerro tarpeesi ja me toteuttamme sen mahdollisuuksien mukaan! Valmiina on laadukas valo- ja äänitekninen varustelu. Salin yleisökapasiteetti on 100-200 riippuen siitä miten kattaus on rakennettu.

Jos haluat järjestää yrityksellesi tapahtuman Kalliosalissa, on meidän kauttamme mahdollista tilata myös catering-palvelu sekä tapahtuman esiintyjät. Kun haluat tarjota työntekijöillesi jotain tavanomaisesta poikkeavaa, Kalliosali on paikka juuri sinun yrityksellesi!

Esiintymistilana Kalliosali tarjoaa inspiroivan ympäristön esityksellesi. Vanha esitystila elää taiteesta ja sen salissa on vuosien aikana koettu suuria taide-elämyksiä. Nyt on aika uusille kokemuksille ja toivotammekin kaikki taiteentekijät ja -kokijat tervetulleiksi taloon.

Korona-pandemia pysäytti kaiken normaalin elämän keväällä 2020 ja kaikki tapahtumat jouduttiin lopettamaan lähes kokonaan. Me Kalliosalissa nostimme katseen tulevaan ja halusimme rakentaa tilan, joka palvelisi tapahtumia sitten kun pääsemme taas yhdessä kokoontumaan. Meille ovat kaikki tervetulleita ja me olemme täällä teitä varten.

Nähdään Kalliosalilla!